Tchibo s Mazagrande nabízí „expedici“ s ambasadory

středa, 19. července 2017, 15:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

V rámci podpory své letošní produktové novinky – kávové limonády s příchutí citrusu Mazagrande – nabízí společnost Tchibo možnost účasti na „Expedici Mazagrande“. 

Za „Expedicí Mazagrande“ se skrývá soutěž, v níž se hraje o možnost účastnit se každodenních aktivit vybraných „ambasadorů zvědavosti“, kteří svým zaměřením odpovídají celkovému konceptu značky Ochutnej zvědavost“. Mezi ambasadory patří horolezec Adam Ondra, fotograf Petr Hricko, spisovatel a improvizátor Jiří Charvát a Tereza Sychrová, autorka blogu Foodlover.

Expedice je také ústředním tématem obsahu na blogu a sociálních sítích značky. Kromě klasických příspěvků na Facebooku a Instagramu využívá značka formátu Stories Ads. V tuto chvíli komunikuje mechaniku soutěže, v budoucnu zprostředkuje zážitky ze samotné expedice.

Pod konceptem soutěže je podepsána agentura Etnetera Motion. „Koncept ,soutěže' Expedice Mazagrande od agentury Etnetera Motion nás v rámci tendru na digitální strategii značky okamžitě oslovil. Nejen svou originalitou, ale především tím, že naprosto zapadá do filozofie značky a do toho, co by měla pro naši hlavní cílovou skupinu (18–25 let) představovat. Výběr samotných ,ambasadorů zvědavosti' pak byl společným dílem. Vsadili jsme i na zkušenost agentury v práci s ambasadory v rámci jiných značek,“ říká Sylva Bébrová, New Business Development Manager pro Tchibo CZ a SK. 

Celkový komunikační koncept značky je dílem agentury Kaspen/Jung von Matt. Pod supervizí agentury vzniklo také logo a design plechovky, které jsou z dílny holešovické agentury Cocoon.

-stk-