Toma v kampani podporuje obnovu studánek

středa, 12. července 2017, 11:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka pramenité vody Toma se v rámci své dlouhodobé komunikační kampaně z oblasti společenské odpovědnosti (CSR) zaměřila na obnovu studánek. Komunikace se odehrává v online prostředí, tisku i televizi. Doplňují ji PR aktivity.

„Voda Toma Natura pramení hluboko v Národní přírodní rezervaci Adršpašsko-teplických skal a je natolik čistá, že ji stáčíme přímo do lahví, aniž by ji bylo třeba jakkoliv chemicky nebo jinak upravovat. Dlouhodobě o ní hovoříme jako o „živé“ vodě. A protože živá voda život dává, přišla nám zcela přirozená myšlenka, že na oplátku budeme vracet život vodě tam, kde to sama potřebuje. Studánky jsou vlastně takovými malými sourozenci našeho pramene,“ říká Michal Vávřil, brand manažer značky Toma.

Projekt Živé studánky, jenž byl zahájen u příležitosti starodávné tradice otvírání studánek letos na jaře, si klade za cíl postupně zrenovovat nebo obnovit vybrané studánky ve všech krajích České republiky, včetně Prahy. Nejvhodnější studánky k renovaci vytipovala značka ve spolupráci s odborníky z Českého svazu ochránců přírody. Z těchto studánek vybírá až do konce července veřejnost hlasováním v každém z šesti krajů a v Praze jednu vítěznou studánku, která se následně dočká odborné renovace.

V příštím roce by měl výběr a renovace studánek pokračovat i v dalších krajích České republiky. Kdo se u studánky vyfotí a fotografii připojí ke svému hlasování, bude zařazen i do losování o víkendový pobyt a další ceny.

-stk-