Acomware: Říha vede konzultanty, Jíra marketing

středa, 30. srpna 2017, 13:11 Aktuality, Lidé MediaGuru

Konzultační společnost Acomware (součást skupiny Mafra) obsadila nové vedoucí dvou ze svých klíčových oddělení. Roli vedoucího konzultantů přebírá Marek Říha, novým marketingovým ředitelem je Jindřich Jíra.

Marek Říha se na novou pozici přesouvá z role vedoucího kreativy a obsahu. Před příchodem do Acomware spoluzaložil v roce 2007 komunikační agenturu Insidea, kde byl výkonným a kreativním ředitelem. Jako vedoucí konzultantů bude mít mimo jiné na starosti další rozvoj znalostí svého týmu v oblasti e-commerce a budování značek.

Marek Říha, foto: Acomware
Marek Říha, foto: Acomware

V týmu konzultantů je nově Kristína Kasalová, která v roli Senior E-commerce Consultant připravuje integrované kampaně a řešení pro klienty. Předchozí zkušenosti sbírala ve výkonnostní agentuře NMPi ve Velké Británii.

Kristína Kasalová, foto: Acomware
Kristína Kasalová, foto: Acomware

Roli marketingového ředitele po Ondřeji Klegovi nově zastává Jindřich Jíra, který do jara letošního roku řídil marketingové oddělení Netmail a dále působil jako nezávislý marketingový konzultant. V nové pozici zaměří na přípravu nového komunikačního konceptu firmy a dále na spuštění nové webové prezentace.

Jindřich Jíra, foto: Acomware
Jindřich Jíra, foto: Acomware

Dosavadní marketingový ředitel Ondřej Klega se bude ve firmě nadále věnovat oblasti business development a rozvoji vztahů s obchodními partnery a klienty Acomware.

Společnost Acomware v loňském roce zvýšila obrat na 145 mil. Kč a dosáhla zisku téměř 13 mil. Kč.

-mav-