Agentura Swimming Pool nabírá čtyři nové lidi

úterý, 08. srpna 2017, 07:50 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Agentura Swimming Pool rozšiřuje po získání nových klientů svůj tým. Do kreativy přichází Zuzana Klenová, Jacek Kaczmarek a Iva Frühaufová, novým členem týmu pro sociální sítě se stává Eva Fišerová.

swimmingpool
Noví lidé v agentuře Swimming Pool (zleva): Eva Fišerová, Zuzana Klenová, Jacek Kaczmarek a Iva Frühaufová.

Zuzana Fialová přichází do Swimming Pool z agentury Havas, kde působila po dobu pěti letech. V reklamě se pohybuje déle než 8 let a pracovala na klientech jako O2, Jack Daniels, Myslbek, T-mobile, Komerční banka, Sanofi. Studovala design v Londýně, kde sbírala své první pracovní zkušenosti. Dalším novým designérem je Jacek Kaczmarek, který pracoval několik let jako designér na volné noze. Mezi jeho klienty patřil například Dwór Polski nebo MaluMika. Na pozici senior copywriter nastoupila Iva Frühaufová, která má zkušenosti z agentur Loosers, JWT a Young & Rubicam. Dříve pracovala na značkách Volvo, Era, Nestlé či Česká spořitelna. Tým sociálních médií rozšířila Eva Fišerová, která více než šest let zastávala pozici office managera ve společnosti Caterpillar. Po té rok a půl cestovala po světě a živila se jako fotografka na volné noze.

Agentura Swimming Pool byla založena v roce 2015. V současnosti pracuje pro klienty, jako je Baťa, Bayer, Danone, Stokke a Total. Začátkem léta 2016 agentura otevřela svou další pobočku v Londýně.

-stk-