Chefparade chce rozšířit značku o Chefparade Statek

pondělí, 28. srpna 2017, 07:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Chefparade, jenž od roku 2007 provozuje školu vaření, chce rozšířit svou značku. K pořádání kurzů pro veřejnost i firemní akce, k obchodu s kuchyňským vybavením a kvalitními surovinami Chefshop a festivalu jídla a pití Foodparade chce nyní přidat nový projekt Chefparade Statek. Na zážitkový prostor v prostředí venkova, kde si budou moci lidé vyzkoušet přípravu jídla různými „outdoor“ způsoby, poptává financování na investiční platformě Fundlift.

chefparade

„Inspirací a motivací pro náš nový projekt Chefparade Statek jsou výsledky obdobného projektu sesterské Chefparade v Maďarsku, kde se statek těší velké oblibě a jednoznačně prokazuje, že po tomto inovativním způsobu skupinových akcí je silná poptávka,“ říká Marcel Vargaeštók, zakladatel Chefparade. Prostor statku bude koncipovaný jako vesnice, jehož středobodem bude velký stůl, u kterého se po přípravě a vaření všichni sejdou a spolu si vychutnají vlastnoručně připravené jídlo.

Projekt Chefparade Statek kombinuje základnu firemních zákazníků Chefparade, silnou značku a škálovatelnost služeb. Společnost má dlouhodobá partnerství s firmami Ikea, Whirlpool, Fiskars, Weber nebo Tefal. Mezi její klienty pak patří celá řada českých poboček nejvýznamnějších světových korporátních institucí a největších českých společností. Chefparade Statek má umožnit nabídnout unikátní program pro dosavadní klienty a oslovit nové cílové skupiny, s cílem ještě více posilnit značku Chefparade a zvýšit ziskovost společnosti.

-stk-