Digisemestr je letos potřetí, otevírá se více zájemcům

pátek, 25. srpna 2017, 10:23 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

V Praze v druhé polovině září odstartuje třetí ročník semestrálního vzdělávacího programu Digisemestr. Na dvě stě padesát účastníků čeká celkem třináct sobot přednášek, které vedou představitelé tuzemského digitálního marketingu. Doplní i je i zástupci kreativního průmyslu Joe Wade a Michal Pastier z agentury Zaraguza. Pro účastníky Digisemestru jsou nově připravena dvě celodenní školení, ti nejlepší absolventi navíc získají příležitost vyjet na zahraniční stáž. Příležitost učit se od profesionálů se letos otevře více zájemcům, do studia se totiž mohou nově zapsat i nestudenti a zájemci starší 26 let.

Třetí ročník semestrálního vzdělávacího programu začíná na pražském ČVUT 23. září a během třinácti sobot nabídne účastníkům na sto hodin přednášek napříč celým digitálním marketingem. Jednotlivé bloky budou věnovány například SEO, PPC a display reklamě, webové analytice, sociálním sítím či nástrojům typu Marketing Miner, PPC Bee či Roi Hunter. Dvě soboty pak budou patřit netechnickým tématům – jedna se bude věnovat strategiím, další zákazníkovi a jeho spokojenosti a věrnosti.

S přednáškami vystoupí například Petra Větrovská, Ondřej Sláma, Andrea Hurychová, Jan Tichý, Filip Podstavec či Pavel Doležal.

Jindřich Fáborský
Jindřich Fáborský

Jednou z novinek jsou pracovní stáže v prestižních evropských agenturách, o které mohou usilovat nejlepší studenti. „Již nyní má Digisemestr domluvené partnery v Polsku, Srbsku, Litvě i Lotyšsku. I když je program zahraničních stáží docela velký experiment, jsem na to opravdu zvědavý. Dlouhodobě věřím, že výměna zkušeností se zahraničními subjekty má obrovskou hodnotu a tady k ní chceme přispět,“ sdělil zakladatel Digisemestru Jindřich Fáborský.

Mezi další novinky patří rovněž dvě praktická celodenní školení, která studenti absolvují v menších skupinách po dvaceti. Jedno školení bude zaměřené na PPC reklamu na sociálních sítích, druhé na Google Adwords a Seznam Sklik. Tato školení povedou zkušení lektoři a Google trenéři jako například Karel Rujzl, Petra Větrovská nebo Jan Bartoš (Facebook). Organizátoři připravují rovněž další samostatné úlohy nebo webináře spojené s různými marketingovými technologiemi.

Vzdělávací program Digisemestr byl doposud primárně určen pro studenty, v letošním roce mají ale nově možnost přihlásit se též nestudenti a mladí lidé starší 26 let. Cena pro studenty je 5 990 korun bez DPH, platbu si navíc mohou rozložit do tří měsíčních splátek, aby nezatížila jejich rozpočet. Ostatní účastníky pak program vyjde na 11 990 korun. Podstatnou část zisku věnují organizátoři na dobročinné účely, konkrétně půjde o 100 tisíc korun na účet Nadačního fondu Dobrodění.

Více informací naleznete na webu Digisemestr.

-mav-