E-shop Bonami.cz si na online vybírá Nydrle

pondělí, 28. srpna 2017, 10:32 Aktuality, Reklama MediaGuru

E-shop s nábytkem a bytovými doplňky Bonami.cz si na online komunikaci vybírá agenturu Nydrle ze skupiny Kindred Group. Agentura se bude podílet na tvorbě nového komunikačního konceptu a realizaci připravované kampaně. 

Společnost navázala spolupráci s Nydrle s cílem posílit svoje komunikační aktivity a zvýšit povědomí o značce Bonami. Ve spolupráci s agenturou chystá již na podzim svou historicky první brandovou kampaň. Ta má za cíl představit Bonami jako lídra v segmentu online nábytku a bytových doplňků a vyzdvihnout originální design a cenovou dostupnost jeho produktů.

„V letošním roce jsme se zaměřili na posílení prodeje nábytku a upevnění pozice na stávajících trzích. Rozhodli jsme se proto připravit brandovou kampaň, od které si slibujeme nárůst povědomí o značce a srozumitelnou komunikaci benefitů, které Bonami v segmentu nábytku a home decoru svým zákazníkům přináší. Na konci prvního čtvrtletí jsme měli 2,5 milionu registrovaných členů a pro letošek plánujeme obrat ve výši více jak 700 milionů korun,“ doplňuje Tereza Kučerová, šéfka marketingu Bonami.

Na realizaci kampaně se vedle Nydrle podílejí i další agentury skupiny Kindred Group. Mediální strategii má na starost výkonnostní mediální agentura Red Media a produkci zajišťuje Cartel. 

-stk-