Marketing TV Kinosvět a TV War vede Zacha Kučera

pondělí, 07. srpna 2017, 10:35 Aktuality, Marketing, Lidé, TV MediaGuru

Novým kreativním a marketingovým ředitelem televizní stanice TV Kinosvět a nově připravované TV War se od 1. srpna stal Milan Zacha Kučera. Až dosud pracoval jako manažer, nejdříve v oblasti cestovního ruchu, následně ve finančním sektoru.

Milan Zacha Kučera je držitelem ceny Egona Erwina Kische za knihu Největší tajemství Třetí říše a autorem dalších dvou titulů: Archeoastronautických pověstí a Ocelového města. V roce 2015 mu byla Klubem psychotroniky a UFO udělena cena za dvacetiletou badatelskou a publikační činnost. Se svými přednáškami a pořady vystoupil ve více 120 knihovnách a muzeích v České republice a v desítkách obdobných institucí na Slovensku a v Polsku. Autorsky se spolupodílel na přípravě řady televizních dokumentů.

V Československé filmové společnosti, provozovateli zmíněných stanic, se má věnovat obsahu i marketingu obou televizních stanic. Za cíl si klade oslovit a přitáhnout k TV Kinosvět a TV War všechny, kteří se zajímají o záhady a tajemství a o svět vojenství.

Milan Zacha Kučera
Milan Zacha Kučera

„V Milanu Zachovi Kučerovi získáváme nejen odborníka na slovo vzatého, ale i zapáleného tvůrce, který, věřím, naplní obě obrazovky exkluzivním českým, slovenským a polským obsahem, nejen svým, ale i svých spolupracovníků a kolegů,“ říká Leoš Pohl, jednatel Československé filmové společnosti. „Nejdříve to budou publicistické Tajemné horizonty a postupně přijdou seriály o tajných společnostech, o výzkumu nacistického podzemí v Polsku, dojde i na tajemství templářů a stranou nezůstane ani UFO,“ dodává.

-stk-