Bambule, Sparkys a HM mají společnou kampaň

pátek, 15. září 2017, 07:46 Aktuality, Reklama MediaGuru

wormelenSkupina Wormelen Group, známá jako Království hraček Bambule, Sparkys a HM Studio, spouští ve spolupráci s věrnostním systémem Rondo společnou spotřebitelskou kampaň. Podpořena bude od 20. září komunikací v rádiu a na internetu. 

Kampaň je načasována na předvánoční období – od září do prosince –, kdy je tvořena polovina obratu hračkářství. Letos by tržby předvánočního prodeje mohly podle odborníků překročit dokonce hranici tří miliard korun, a být tak o stovky milionů vyšší než v loňském roce. „Očekávaný nárůst je daný nejen příznivou ekonomickou situací, ale i tím, že se do dětského zájmu dostávají sofistikované interaktivní hračky často propojené s elektronickým zařízením a rodiče na tuto skutečnou budou reagovat. Takové hračky jsou samozřejmě finančně nákladnější,“ predikuje Jana Krčková, marketingová ředitelka společnosti Wormelen group. losos

Tržby chce skupina podpořit i kampaní, v níž získají zákazníci za každý nákup nad 300 korun výherní los, tzv. loSOS. Po zadání soutěžního kódu na webových stránkách se objeví jedna z mnoha náhodných výher, buď v podobě hračky či herních bodů – rondonů –, se kterými je možné soutěžit dál, například o luxusní vůz, tablety, notebook, chytré telefony a jiné ceny. Celkem budou rozdány výhry v hodnotě 10 milionů korun.

„Spotřebitelská soutěž má i charitativní přesah, za sdílení výherních loSOSů na sociálních sítích poputuje část hraček nemocným dětem,“ vysvětluje majitel Království hraček Petr Homolka s tím, že hračky se dostanou na dětská oddělení Nemocnice Na Bulovce. 

Na kampani spolupracuje Wormelen Group s agenturou Knowlimits.

-stk-