Elle Decoration v novém, časopis vede Běhounková

čtvrtek, 14. září 2017, 07:42 Aktuality, Tisk MediaGuru

Čtvrtletník o interiérech, designu, architektuře a umění Elle Decoration vydavatelství Burda Praha vychází v nové podobě. Vedení redakce po Tereze Provazníkové převzala Andrea Běhounková, která je zároveň šéfredaktorkou sesterského časopisu Elle. Magazín obsahuje nové rubriky a vychází na novém matném papíru.

„Elle Decoration je jiná, protože je jiná doba, než když začala v roce 2009 vycházet její česká edice. Nechceme být jen katalogem krásných interiérů, chceme přinášet to nejzajímavější a nejunikátnější. Naší ambicí je nebýt pouze časopisem, ale aktivně spolupracovat s designéry, a tak se částečně stát i objektem,” popisuje šéfredaktorka Andrea Běhounková nový koncept.

001_ed1703_cover_NOEAN

Pro podzimní číslo si Běhounková jako spoluautory vybrala designérské duo deForm Jakuba Pollága a Václava Mlynáře. Ti jsou nejen tvářemi titulní strany, ale pro Elle Decoration připravili i několik článků.

Novinkou jsou v Elle Decoration sekce travel, food a beauty. „Tím, že Elle Decoration připravuje stejný tým jako Elle, nabízí se oba časopisy více propojit. Móda odjakživa čerpá z architektury, stejně jako cestování nebo jídlo souvisí s designem,” vysvětlila šéfredaktorka obou časopisů.

-mav-