Nova Plus připravuje tři nové vlastní pořady

pátek, 01. září 2017, 14:00 Aktuality, TV MediaGuru

Televizní stanice Nova Plus na podzim připravila nové pořady vlastní výroby. Ke stávajícím pořadům –Maminy s rozumem, Hravě zdravě a Nej Česka – přibudou tři nové formáty: Nova Taxi, Nova Stars a Jak se vede, Malé lásky? 

NovaTaxi
NovaTaxi

V pořadu Nova Taxi se Milan Peroutka stane taxikářem slavných hvězd. Vozit bude účinkující na vystoupení v zábavné show Tvoje tvář má známý hlas. V každém dílu si společně zazpívají tři písničky a prozradí na sebe zajímavosti z jejich života. Nové díly budou divákům k dispozici na Nova Plus vždy v sobotu během vysílání pořadu. Jako první usedne do taxíku moderátor pořadu Tvoje tvář má známý hlas Ondřej Sokol. 

NovaStars
NovaStars

Každé úterý poběží pořad Nova Stars, který ukáže známé hvězdy TV Nova v osobnějším světle. V prvních dílech se představí herci seriálu Ulice Vincent Navrátil a Jakub Janatka, kteří se vydali za adrenalinem do švýcarského Interlakenu.

Jak se vede, Malé lásky?
Jak se vede, Malé lásky?

Na novou televizní dokureality sérii Malé lásky naváže pořad s názvem Jak se vede, Malé lásky?, a to vždy po odvysílání epizody ve středu večer. Jednotlivé rodiny zpovídá moderátorka Veronika Mikysková, která se rodičů ptá, jak jim příchod potomka změnil život.

-stk-