O2 v nové kampani podporuje Internet HD

neděle, 03. září 2017, 08:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

V podzimní kampani společnosti O2, jež startuje 1. září, se opět objeví tvář Chytré sítě, která tentokrát přinese Internet HD do domácností. 

„V aktuální kampani rozvíjíme charakter naší Chytré sítě, která přináší internet do 99 % domácností. Nyní ukazuje další jeho výlučné funkce, které zvyšují komfort našich zákazníků, ať už jde o zabezpečení domácnosti či sledování online videí na internetu ve vysoké kvalitě," popisuje Richard Siebenstich, ředitel marketingové komunikace v O2.

Kampaň se objeví v televizi, tisku, outdooru, na internetu a pobočkách O2. Postupně budou představeny tři 30s a jeden 15s spot.

Současnou kampaň v rámci dlouhodobého kreativního konceptu již tradičně připravila interní agentura Oliver. Scénáře spotů se ujali Ďuro Bartoš, Ondřej Klíma a Jakub Votroubek, art direkce Ivan Holic, režisérem je Roman Valent a kameramanem Jon Gaute Espevold. O produkci se postarala Armada Films, o postprodukci pak studio RUR. Hlas kampani propůjčili zpěvačka a herečka Kateřina Winterová a herec Richard Fiala.

-stk-