Playtvák.cz zařadí na podzim třináct nových pořadů

středa, 06. září 2017, 10:15 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Videoportál Playtvák.cz (skupina Mafra) investuje do nových pořadů a v rámci podzimní nabídky zařazuje nové seriály Single Man a Taxikář. Nově na podzim také přibudou dvě reality show City Survival a Seš měkkej a další pořady.

„Podzimní schéma je zdaleka nejsilnějším, jaké kdy Playtvák.cz nabídl. Na jaře jsme se zaměřili na jeden hlavní formát, letos jich na podzim připravujeme minimálně pět,“ uvedl ředitel Mafra TV Vladimír Mužík.

Single Man je čtyřicetiletý Filip (Marek Taclík), který hledá "pravou lásku". Scénář píše Dominik Landsman (Deník moderního fotra), režie se ujal Vít Karas (Kapitán Exner). Produkci zajišťuje Lucky Man Films Davida Ondříčka.

Další nový seriál, Taxikář, je v produkci stejné skupiny. Hlavní hrdina se představil už v jarním seriálu Single Lady jako otec hlavní hrdinky v podání Václava Kopty. Seriál se v dějové lince vrací před Single Lady. Režie se ujala, stejně jako u Single Lady, Jitka Rudolfová.

Natáčení Single lady, foto Mafra - František Vlček
Natáčení Single lady, foto Mafra - František Vlček

S audiovizuálním studiem Department se připravují dvě reality show. City Survival bude show s českými celebritami, které dostanou jen 100 korun na to, aby s nimi přežily v „pražské džungli“ 5 dnů. Každý díl přinese sestřih toho nejlepšího, co za daný den zažijí. V prvních dílech se objeví Dominika Myslivcová a Petr Zvěřina.

Ve druhé show, Seš měkkej, soutěží lidé, kteří jsou ochotni udělat téměř vše. Po nepříjemných úkolech vypadne vždy nejslabší účastník.

V sociálním experimentu Napal bábu jsou natáčeni lidé skrytou kamerou v neobvyklých situacích.

V dokumentu Den v životě stráví divák se slavnou osobností kompletně celý den. Od cesty do práce přes seznámení se se zákulisím v dané branži až po odhalení pracovního kolektivu. Prvním hostem bude Pavel Nový, objeví se i Josef Klíma nebo Lucie Vondráčková.

-mav-