V ČR začíná konzultační skupina OgilvyRed

úterý, 19. září 2017, 11:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

ogilvyredOgilvy uvádí na českém trhu OgilvyRed, konzultační skupinu s mezinárodním týmem strategických a marketingových konzultantů, která  již nyní působí v USA, Velké Británii, Francii a Latinské Americe.

„OgilvyRed nabízí nový typ poradenství, zaměřený na růst hodnoty značky. Tam, kde se tradiční poradenské společnosti zaměřují na procesy a systémy založené na cenové efektivitě, my přinášíme kreativní přístup založený na účinných nápadech a transformačních strategiích, které umožní rozvíjet hodnotu zákazníka ve všech fázích obchodního procesu. A právě tímto způsobem zvyšujeme hodnotu značky,“ vysvětluje Stefan Siedentopf, Regional Strategy Partner, Ogilvy. Své konzultace nabízí v oblasti vytváření nových tržních příležitostí, identifikaci inovací pro značky či nových obchodních operací v době digitální transformace.

Tým OgilvyRed v Praze tvoří deset specialistů, kteří mají zkušenosti z lokálních a zahraničních trhů včetně Jihovýchodní Asie, Jižní Afriky, Číny, Thajska, Velké Británie, Belgie, Holandska, Rakouska nebo Polska. V portfoliu mají klienty z různorodých oblastí, například ze státní správy, zdravotnictví, financí, FMCG, IT nebo automobilového průmyslu.

-stk-