Mladá fronta změnila podobu portálu Finance.cz

pátek, 6. října 2017, 07:00 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Vydavatelství Mladá fronta redesignovala svůj portál Finance.cz.

Portál Finance.cz vydavatelství Mladá fronta představil novou podobu. Ta je použitelná a přizpůsobená všem druhům zařízení (desktop, tablet, mobil). Finance.cz se zabývá především tématy, jako je finanční investování, poradenství a prodej. Vedle článků přináší srovnání finančních produktů i dat ze světových burz a další aplikace, jako jsou návody, formuláře či kalkulačky.

Nová podoba serveru Finance.cz

Nová podoba serveru Finance.cz

„Finance.cz bude pohánět zcela nový, interně vyvíjený content management systém, bez něhož by nebylo možné výše zmíněné responzivity dosáhnout. Nové CMS, responzivitu i design webu bude mít i náš sesterský portál Finance.sk. V rámci obsahových věcí jsme se zaměřili na rozvíjení naší poradny, rozšíření počtu témat, na která se mohou uživatelé dotazovat, zvýšení limitu počtu dotazů, které je možno denně položit. Dále spouštíme řadu nových kalkulaček, které uživatelům pomohu řešit různou problematiku spojenou s finanční oblastí. Namátkou kalkulačka, která srovná příjem zaměstnance a OSVČ,“ řekl Erik Dvořák, ředitel divize Online, vydavatelství Mladá fronta.

Do redakce portálu Finance.cz přišli rovněž Michal Bureš a Lucie Mečířová.

V březnu 2017 portál Finance.cz překonal poprvé v historii milion reálných uživatelů za měsíc a zaznamenal tak meziroční růst návštěvnosti o více než 60 % (zdroj: NetMonitor). Balíček ekonomických webů Finance.cz a Euro.cz patří s průměrnou návštěvností 1,5 mil. reálných uživatelů k největším v segmentu ekonomika a finance.

-mav-