Pardubický deník dodává zprávy pro Bus TV

pondělí, 9. října 2017, 09:30 Aktuality, Outdoor MediaGuru

Zpravodajství pro Bus TV v Pardubicích připravuje Pardubický deník.

Od října dodává Pardubický deník online zpravodajství do nových obrazovek Bus TV live, které jsou instalovány v autobusech a trolejbusech v Pardubicích. Kromě zpravodajství se ve vysílání na obrazovkách Bus TV objevují ukázky rozhovorů a příběhů, ale i pozvánky na kulturní a sportovní akce.

„Denně budeme posílat do vysílání Bus TV v pardubické MHD zhruba osm až deset zpráv,“ uvedl Petr Koděra, zástupce ředitele redakcí Deníků pro východní Čechy.

Pardubice jsou prvním městem v ČR, ve kterém denní zprávy v MHD společnost Bus TV vysílá. „Nová technologie, kterou jsme v tomto roce začali do vozidel instalovat, nám umožnila realizovat další krok k zatraktivnění vysílání, které pro cestující připravujeme,“ komentoval Richard Prajsler, jednatel společnosti Inpublic Group, provozovatele sítě Bus TV.

„Na obdobných systémech zpravodajství ve vozidlech již dlouhodobě pracujeme. Toto řešení je nové tím, že se nám podařilo skloubit dálkovou aktualizaci zpráv z deníku s reklamou a případně dopravním zpravodajstvím ve vozidlech veřejné dopravy. Jedná se o první takovou instalaci v ČR,“ přiblížil Ivo Herman, dodavatel technologie.

-mav-