T-Mobile míří ve vánoční kampani do vesmíru

středa, 1. listopadu 2017, 11:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tváří vánoční kampaně T-Mobile je opět Ivan Trojan, tentokrát se odehrává ve vesmíru.

Ivan Trojan ve vánoční kampani T-Mobile, foto: T-Mobile

Ivan Trojan ve vánoční kampani T-Mobile, foto: T-Mobile

T-Mobile spustí 1. listopadu svou vánoční kampaň „Hvězdné dárky“. Podpoří v ní svou vánoční nabídku, jež zákazníky láká na druhý telefon, nebo jiné chytré zařízení k vybraným telefonům za cenu jednoho telefonu, neomezený internet na jeden den v týdnu zdarma, kombinaci Pevného internetu a T-Mobile TV se slevou či bezplatnou Videotéku na dva měsíce.

Tváří kampaně je opět Ivan Trojan v roli kapitána Smrže, který se tentokrát dostává ze svého pilotního kokpitu na vesmírnou misi. Na oběžnou dráhu se vydává s kolegou – opičákem Láďou. Kampaň poběží do konce roku v televizi, tisku, outdooru, na internetu a sociálních sítích. Doplní ji komunikace na pobočkách.

Vánoční kampaň T-Mobile, foto: T-Mobile

Vánoční kampaň T-Mobile, foto: T-Mobile

V televizi budou nasazeny tři spoty, jejich delší verze budou k vidění v online prostředí. Pod kampaní je podepsána agentura Saatchi & Saatchi. Televizní spoty natočil v produkci společnosti Boogie Films režisér Tomáš Bařina. Za kamerou stál Jan Velický.

BTL a retail má na starosti Havas Worldwide Prague. Online část kampaně zajišťuje Proboston Creative, o sociální sítě se stará agentura Peppermint. Média plánuje a nakupuje MediaCom.

-stk-