Milka se na Valentýna spojí se skupinou Slza

čtvrtek, 1. února 2018, 16:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Valentýnská kampaň čokolády Milky se ponese v duchu ručně psaných veršů.

Značka čokolády Milka společnosti Mondelēz International bude své produktové portfolio určené pro svátek svatého Valentýna prezentovat doprovodnou kampaní „Řekni to Milkou – (Ne)všední básníci“. Postaví ji na ručně psaných verších a vyznání lásky, které budou na sociálních sítích propagovat například hudebníci z kapely Slza, slovenský moderátor Dušan „Šorty“ Berka či zástupci dalších povolání – surfařka Tereza Olivová, chemik Václav Bystrianský či učitel Matthew Burt.

Klíčový vizuál na CLV pro český trh, foto: Milka

Klíčový vizuál na CLV pro český trh, foto: Milka

Klíčový vizuál pro CLV na slovenský trh, foto: Milka

Klíčový vizuál pro CLV na slovenský trh, foto: Milka

„Valentýn je společně s Vánoci a Velikonoci pro čokoládu jedním ze tří nejúspěšnějších prodejních období roku,“ říká manažerka značky Dominika Šimoňaková. „Zároveň je u nás daleko lépe přijímán mladšími lidmi, proto využíváme hlavně prostředí sociálních sítí. Připravujeme ale i aktivaci na prodejní ploše, kde za nákup Milka pralinek obdrží zákazníci medailonek ve tvaru srdíčka,“ dodává a připomíná, že i letos bude na obale bonboniér ve tvaru srdce prostor pro umístění básní či jiných osobních vzkazů.

 

„Spot i klíčové vizuály připravené kampaně ukazují hlavní ambasadory v každodenní realitě, slyšíme jejich vnitřní hlasy, jak přemítají nad milovanou osobou a v myšlenkách se snaží najít vhodná slova pro vyjádření svých citů. Ta pak postupně formulují do milostného dopisu. Konceptem založeným na různorodosti autorů chceme inspirovat co nejvíce dalších (ne)všedních básníků k milostnému vyznání,” popisuje art directorka Michaela Mildorfová z agentury Outbreak, jež je pod kreativou podepsána.

PR služby a strategické plánování včetně zapojení ambasadorů a celebrit zajišťuje agentura PR.Konektor. Digitální komunikaci zastřešuje Dark Side, nákup médií Carat.

-stk-