V Praze se uskuteční první ročník festivalu Event Fest

pátek, 2. února 2018, 08:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

Festival zaměřený na eventový marketing doprovodí i odborná konference.

V halách holešovické Pražské tržnice se 16. března 2018 uskuteční Event Fest, nový koncept eventového festivalu. Ambicí organizátorů je vytvořit největší networkingovou platformu pro setkání eventových odborníků. 

Event Fest se bude skládat ze dvou částí. Jedna z nich bude výstavní, kde se počítá s prezentací více než 60 dodavatelů eventových služeb, hotelů a lokací. Druhou částí bude mezinárodní konference s podtitulem „Eventy jsou mrtvé, ať žijí eventy“! Na konferenci vstoupí evropští eventoví profesionálové a čeští řečníci. Organizátoři odhadují účast na festivalu okolo 800 odborníků z oblasti event marketingu 

„Jsme si vědomi, že takto ucelený koncept eventového festivalu v České republice chyběl,“ zdůvodnila Kateřina Horynová, ředitelka Event Festu.

Na konferenci vystoupí například Jens Mayer, ředitel agentury Jack Morton Germany, Eric van Groot, designér konferencí, Angeles Moreno, zakladatel projektu The Creative Dots nebo Yemi A.D., choreograf, režisér a šéf kreativní agentury JAD Productions.

-mav-