Vlastník CS filmu či Kinosvět si registruje nové názvy

úterý, 13. března 2018, 10:25 TV MediaGuru

Hned několik nových názvů, které naznačují další strategické záměry, si registruje Československá filmová společnost.

Československá filmová společnost si požádala o registraci několika nových značek, které mohou naznačovat záměr rozšířit portfolio jejích aktivit. Nově registrované značky Kinosvět Kino, Film Play a War Play vycházejí z už existujících značek médií, které společnost provozuje. V plánu mají být ale i další nové značky.

Nové registrace mohou být vedle záměru rozšiřovat portfolio také reakcí na nově uváděné stanice konkurence, především na ohlášený start kanálu Prima Krimi, který je dílčí konkurencí pro stanice Československé filmové společnosti

„Snažíme se pružně reagovat na změny, ke kterým dochází na televizním a internetovém trhu a navazovat na naše úspěšné služby. Zaregistrované značky mohou znamenat nejen grafický redesign stávajících, ale i může jít o přípravu nových programových služeb. Současně může jít i o předznamenání záměrů, které budou navazovat na služby, které připravujeme pro letošní rok," zdůvodnil MediaGuru.cz registrace nových značek většinový vlastník Československé filmové společnosti Leoš Pohl.

Ukázky nově registrovaných značek

Záměr rozšiřovat v letošním roce portfolio, zejména na internetu, naznačoval Leoš Pohl už v loňském rozhovoru pro MediaGuru.cz.

Televizní kanál Kinosvět se zaměřuje na záhady a tajemství, je volně šířený v celoplošném digitálním multiplexu. Od loňského podzimu nabízí Československá filmová společnost také válečný kanál War svět válek, který je ale placený. Na internetu provozuje video službu Film popular. Do portfolia společnosti dále patří TV stanice CS film, CS mini a Horor film.

-mav-