Jägermeister podpoří projektem Art of Hunt mladé umělce

čtvrtek, 10. května 2018, 07:28 Aktuality, Reklama MediaGuru

Jägermeister chce novou kampaní oslovit mladé z městského a klubového prostředí.

Zdroj: Jägermeister

Zdroj: Jägermeister

Značka Jägermeister rozvíjí novou digitální kampaní svůj dlouhodobý komunikační koncept „Nepřestávejte lovit“. V průběhu léta představí na českém a slovenském trhu projekt Art of Hunt, jímž chce podpořit mladé umělce, kteří „mají nápady, nezůstávají na půli cesty a dotahují své projekty k dokonalosti“. Zároveň chce oslovit mladé spotřebitele z městského a klubového prostředí. 

Kampaň běží od května v online prostředí, na Youtube a sociálních sítích a potrvá až do konce září, kdy vyvrcholí závěrečnou party. 

Součástí projektu jsou také ambasadoři, jejichž tvorba výrazně ovlivňuje českou klubovou a streetwear scénu. Jedná se o DJe a producenta Jakuba Stracha, který je známý pod pseudonymem Nobody Listen, a o Zbyňka Štanderu, tvůrce značky My Dear Clothing. Oba dva se prezentují v online videích. V létě se budou moci do kampaně více zapojit i jejich fanoušci. 

Na tvorbě kampaně se podílí agentura Kaspen/Jung von Matt, o produkci videí se postarala Armada Films, režie se ujal Matyáš Fára. Na druhé fázi kampaně bude pracovat také společnost LIP Production.

-stk-