Kaufland v nové prodejně přidá možnost mixovat müsli

čtvrtek, 24. května 2018, 07:30 Aktuality, Retail MediaGuru

Kaufland otevírá modernizovanou prodejnu se salátovým a müsli barem, kde si mohou lidé namíchat ingredience dle své chuti.

Kaufland na Vypichu nabídne i možnost namíchat si vlastní müsli, foto: Kaufland.

Kaufland na Vypichu nabídne i možnost namíchat si vlastní müsli, foto: Kaufland.

Ve čtvrtek 24. května otevře oficiálně Kaufland svou modernizovanou prodejnu na pražském Vypichu, která představí například nové digital signage obrazovky, čtečky EAN kódů pro kontrolu ceny produktů nebo rozsáhlý ToGo koutek s rychlým občerstvením, regionálním sladkým pečivem nebo salátovým a müsli barem.

Dvoupatrová prodejna na pražském Vypichu nabídne svým zákazníkům nákupní plochu o rozloze 2137 m2 v přízemí a 2919 m2 v prvním patře. Jednou z jsou tzv. digital signage obrazovky, které již fungují v prodejně na Jarově. Digitální obrazovky jsou umístěny nejen u hlavního vstupu a u pokladny, ale také v různých úsecích napříč. Zákazníkům mají usnadnit orientaci v sortimentu produktů i v akčních nabídkách, které se budou na obrazovkách neustále obměňovat. „Zákazníci jistě ocení také čtečky EAN kódů, ke kterým stačí přiložit jakýkoli produkt a čtečka okamžitě ukáže jeho aktuální cenu. Jde o další krok, jak dělat pro naše zákazníky nákup příjemnější a pohodlnější,“ uvádí Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland Česká republika.

Novou tvář získal také pultový prodej. Rozšíření se dočká úsek masa, a to o prémiové produkty jako stařené maso či maso z „preštíků“. Výběr se rozroste také na pultu se sýry a šunkami z různých koutů Evropy.

„V rámci modernizace jsme mysleli i na zákazníky, kteří k nám přijdou na malé občerstvení, ale nemají mnoho času hledat jednotlivé produkty v prodejně. Přímo pro ně je na Vypichu nově vytvořen ToGo koutek, kde kromě mnoha druhů baget naleznou také nový salátový a müsli bar, kde si mohou nechat namíchat ingredience dle své vlastní chuti a fantazie,“ upřesňuje Renata Maierl. K dispozici zde bude také pomerančový fresh juice a káva. V nabídce budou dále také regionální koláče a řezy mnoha druhů, bezlepkový chléb či zmrzliny Haagen Dasz.

V rámci slavnostního otevření budou ve čtvrtek a v pátek probíhat ochutnávky právě v úseku ToGo koutku, grilování steaků s profesionálními kuchaři a rozvoz Kaufland kávy po Praze. O její distribuci se postará tým Kisspatrolek radia Kiss.

-stk-