O sociální sítě HR Škody Auto se postará Inspiro

pátek, 1. června 2018, 07:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Sociální sítě pro potenciální zaměstnance ve společnosti Škoda Auto zajistí agentura Inspiro.

Zdroj: FB Škoda Kariéra

Zdroj: FB Škoda Kariéra

Strategii a správu kariérních sociálních sítí automobilky Škoda Auto nově zajistí agentura Inspiro ze skupiny Kindred Group. Na starosti bude mít všech šest kanálů, kde se bude snažit o větší interakci s veřejností vedoucí k novým potenciálním zaměstnancům společnosti. Konkrétně se jedná o český i globální Facebook Škoda Kariéra, Instagram, LinkedIn, YouTube a FB stránku kampaně Backend Stories.

Inspiro se v komunikaci zaměří na představení života, úspěchů či zajímavostí ve Škodě Auto prostřednictvím interaktivního obsahu, například příběhů jednotlivých zaměstnanců. Relevantní obsah má uživatele přivést na web Škoda Kariéra, kde najdou podrobné informace o práci v automobilce a budou mít možnost se na pracovní pozice rovnou přihlásit. 

„Našim cílem je zefektivnění komunikace ke stávajícím i potenciálním zaměstnancům Škoda Auto, která se bude skládat z jasných komunikačních pilířů. Budeme publikovat méně příspěvků, zato s jednotnou vizuální identitou, relevantním obsahem a přesným cílením,“ popisuje Miroslav Slíž, brand & social media specialist z Kindred Group.

„Cílem pro letošní rok je především oživení naší komunikace na sociálních sítích a zaměření se na ty sítě, které vnímáme jako strategické pro příští roky. Škoda Auto je jedním z největších zaměstnavatelů v zemi a náborové potřeby jsou stále vyšší. Proto je potřeba neustále objevovat nové skupiny potenciálních kandidátů,“ vysvětluje Jitka Veselá, která ve Škodě vede oddělení HR marketingu.

-stk-