GrowJob na konferenci ukáže, jak na lovebrand

pátek, 2. listopadu 2018, 12:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Institut GrowJob pořádá 8. listopadu večerní konferenci Lovebrand, poradí, jak nastavit lepší služby i jak se stát lepším zaměstnavatelem.

Zdroj: GrowJob

Zdroj: GrowJob

Institut GrowJob pořádá 8. listopadu v kině Dlabačov večerní konferenci Lovebrand, jež poradí, jak nastavit ve firmě lepší služby i jak se stát lepším zaměstnavatelem.

Za GrowJob vystoupí Michal Musil a Anna Šenk, z nichž každý povede jeden ze dvou bloků konference. Michal Musil uvede téma, jak být lovebrandem pracovního trhu. V této části představí Anna Knotková & Petr Liko ze společnosti LMC případovou studii o firmě Marks & Spencer, které pomáhali nastavit lepší náborové kampaně. Josef Dvořáček ze Sonnentoru nechá nahlédnout do firemní kultury tohoto výrobce čajů a koření, kde nejprodávanější výrobek vymyslela uklízečka. A o tom, jak propsat své hodnoty do každodenního podnikání, promluví zástupci společnosti IKEA.  

Tématem, jak být lovebrandem pro své zákazníky, bude provádět Anna Šenk. Za online knihkupectví Martinus.cz vystoupí marketingová manažerka Zuzana Kadecká, jež ukáže, jak se vyplácí zákaznická péče či aktivity typu Knižní šifra. Ondřej KrátkýLiftaga představí strategii taxikářské aplikace, která více než na koncové zákazníky cílí na své řidiče. A Robert Štefl z Air Bank vysvětlí, co je to speciální jednotka zákaznické péče zvaná Rychlá rota.

Více informací o konferenci naleznete zde.

-stk-