Jägermeister zařazuje do kampaně osobnosti „nultých let“

neděle, 4. listopadu 2018, 09:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Jägermeister zahájí od pondělí 5. listopadu novou video kampaň.

Foto: Jägermeister

Foto: Jägermeister

Značka Jägermeister přichází s novou kampaní, v níž se představí příběhy devíti osobností, kterým tzv. nultá léta (2000–2009) dala významný směr.

„Nultá léta vnímáme jako zlomová. Na české i světové scéně se zrodilo nespočet skvělých počinů a věcí, které formovaly dnešní svět. Oslovili jsme umělce a sportovce, kteří byli v těchto letech čerstvě dospělí a dnes jsou z nich zkušení lovci, kteří si jdou za svým a zároveň tvoří velmi výraznou cílovou skupinu pro značku Jägermeister. Líbí se nám jejich filosofie i jejich životní příběhy, které mohou inspirovat dnešní právě dospělou generaci,” vysvětluje Pavlína Valko, brand manažerka značky pro český a slovenský trh.

Průvodcem kampaně je zástupce české a slovenské graffiti scény 2MAD. Zpovídá devět legend, jejichž počiny z nultých let se staly odrazovým můstkem k jejich dalšímu rozvoji (vystupuje např. hlavní organizátor festivalu Hip Hop Kemp, držitelka ceny Czech Press Photo či promotér tanečního festivalu The Legits Blast).

Kampaň poběží od 5. listopadu na Jägermeister YouTube kanálu, kdy bude představena první trojice videí. Dalších šest snímků bude mít premiéru 19. listopadu a 3. prosince. V posledním zmíněném termínu kampaň také vyvrcholí. Na přípravě kampaně se podílí agentura Kaspen/Jung von Matt ve spolupráci se společností Lip Production.

-mav-