Air Bank podporuje službu založení účtu přes aplikaci

pátek, 1. března 2019, 11:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Air Bank spouští kampaň na svou novou službu – založení účtu přes aplikaci My Air.

Zdroj: Air Bank

Zdroj: Air Bank

Air Bank spouští jednu z největších marketingových kampaní ve své historii. Během několika měsíců bude banka prostřednictvím televizních spotů, online kampaní i OOH reklamy upozorňovat na svou novou službu – založení účtu přes aplikaci My Air.

„Jedná se o jednu z nejkomplexnějších a největších kampaní, kterou jsme od startu banky připravili. Naším cílem je, aby si lidi ve chvíli, kdy uvidí některou z našich reklam, účet v aplikaci hned založili. Zaměřili jsme se proto na situace, kdy lidi mají mobil přirozeně v ruce a zároveň mají také pár minut času, které k založení účtu stačí,“ říká Lenka Rosolová, vedoucí marketingové komunikace Air Bank.

Air Bank novou možnost založení bankovního účtu přes mobilní aplikaci My Air spustila už začátkem února. Marketingovou kampaň banka nasazuje postupně. V polovině února odstartovala online část, kterou od 1. března doplní v televizi nové spoty a později také venkovní reklama. Speciální videoobsah je připraven také pro sociální sítě.

„V celém konceptu reklamní kampaně klademe velký důraz na to, kdy a kde lidi naši reklamu uvidí. A tomu pak přizpůsobujeme jednotlivá reklamní sdělení. Některé spoty tak poběží jen v určitou denní dobu, třeba ráno. Jinou formu sdělení uvidí cestující ve vlaku a jinou zas při čekání na tramvajové zastávce. Cíl mají ale všechna sdělení společný – právě teď máte čas založit si přes aplikaci účet u Air Bank,“ dodává Lenka Rosolová.

Kreativa pochází z dílny agentury McCann. O plánování a nákup médií se postaraly Médea a Mediatrix, v oblasti online Acomware a Ogilvy.

-stk-