Jägermeister připíjí v kampani na Meistrovství

sobota, 25. května 2019, 08:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Jägermeister k hokejovému mistrovství připravil spot, v němž se hokejové odkazy prolínají s party, módou a ulicí.

Zdroj: Repro YT Jägermeister (CZ)

Zdroj: Repro YT Jägermeister (CZ)

Značka Jägermeister se v aktuální kampani tematicky dotýká hokejového mistrovství, které předělává na „Meistrovství, ze kterého mrazí“.

„Spojení Jägermeisteru s ledovou namražeností je našim lovcům dost dobře známé, ale Jägermeister není tradičním partnerem hokeje a skutečnost, že milujeme tento sport v jeho původní podobě, by od nás lidé nemuseli považovat za upřímnou. Proto jsme oslovili agenturu Concept One, abychom společně nalezli cestu k fanouškům hokeje, a přitom zůstali věrní našim hodnotám,“ vysvětluje brand manažerka značky Pavlína Valko.

Připraven tak byl spot, v němž se do hokejového prostředí na stadionu obtiskl svět značky a zápas se mění ve večírek s namraženým Jägermeisterem. „Hokej je marketingově spojován s národní hrdostí a společným fanděním. Funguje to, ale jde to pořád dokola nepřináší to nic nového,“ vysvětluje kreativní ředitel agentury Concept One Peter Tarbajovský.

Hokejový spot značky Jägermeister

Na scéně se tak objeví hráči v kostýmech od stylisty Jakuba Eliáše, tajemná asijská rozhodčí, lidé pařící na ochozech i brankář v podání Davida Pírse, hráče druholigového HC Letci Letňany.

Natáčení předcházely tři měsíce příprav, kdy se lokace měnila z Kasáren Karlín na krasobruslařskou halu Hasa v pražských Vršovicích. Samotné natáčení trvalo od šesti večer do šesti ráno a mimo štáb a hlavních představitelů se ho zúčastnilo 80 komprazistů.

Produkci zajistila společnosti Bistro Films. Režie se ujal slovenský režisér Roland Wraník. Barvení filmu mělo na starosti postprodukční studio Company3, které se podílelo na připravovaných Star Wars: The Rise of Skywalker.

-stk-