Slovenský Denník N spustil ekonomické noviny Denník E

pondělí, 2. září 2019, 10:15 Aktuality, Slovensko MediaGuru

Slovenský Denník N rozšířil svou nabídku o ekonomické online zpravodajství v podobě Denníku E.

Zdroj: Denník N

Zdroj: Denník N

Slovenský Denník N spustil ekonomický Denník E. Zaměřuje se na ekonomické zpravodajství, dostupný je pouze v elektronické podobě. Šéfredaktorem Denníku E je Konštantín Čikovský, dosavadní zástupce šéfredaktora Denníku N. Redakční tým tvoří dále několik novinářů, kteří se ekonomickým tématům dlouhodobě věnují. Denník E se chce orientovat nejen na podnikatele a manažery, ale chce být i rádcem v oblasti osobních financí.

Předplatitelé slovenského Denníku N, kteří mají zároveň aktivován Klub N, mají přístup k informacím ekonomického deníku zdarma. Předplatitelé Denníku N bez Klubu N si mohou ekonomický deník zdarma vyzkoušet do konce října. Čtenáři, kteří nejsou předplatiteli Denníku N, si mohou předplatné ekonomického deníku objednat v rámci balíčku Standard za 6,99 euro měsíčně (cca 180 Kč), ve kterém získávají i přístup ke všeobecnému Denníku N.

Denník N v polovině srpna informoval, že počet předplatitelů, kteří si ho na Slovensku předplácejí, představuje 40 tisíc. Měsíční návštěvnost webu má být na úrovni 900 tisíc uživatelů. Ve druhém čtvrtletí 2019 měl Denník N vytvořit zisk EBITDA ve výši 150 tis. euro (cca 4 mil. Kč).

-mav-