Knorr uvádí na český trh hotové polévky ve skle

středa, 2. října 2019, 11:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Do kategorie hotových polévek vstupuje na českém a slovenském trhu značka Knorr. Reaguje tak na spotřebitelskou poptávku po produktech bez zbytečných přídatných látek.

Knorr představil na podzim na českém a slovenském trhu tři varianty hotových polévek, zdroj: Unilever.

Knorr představil na podzim na českém a slovenském trhu tři varianty hotových polévek, zdroj: Unilever.

Značka bujonů a polévek v prášku Knorr přichází na podzim na českém a slovenském trhu s novinkou v podobě hotových polévek. Reaguje tak na sílící trend, kdy spotřebitelé preferují výrobky, které jsou co nejvíce přírodní, bez zbytečných přídatných látek a s jednoduchým složením, často jen s minimálním obsahem soli nebo cukru. „S každou novinkou, kterou pod značkou Knorr přinášíme na trh, se snažíme tyto požadavky následovat,“ vysvětluje na dotaz MediaGuru.cz Magdalena Leimerová, tisková mluvčí společnosti Unilever, do jejíhož portfolio Knorr patří.

Hotové polévky, obsahující vysoký podíl zeleniny, jsou prodávány ve skleněné lahvi, kterou lze opakovaně použít či recyklovat. Na trhu jsou v nabídce tři varianty – Rajčatová s bazalkou, Zeleninová s 8 druhy zeleniny a Dýňová s muškátovým oříškem. „Polévky neobsahují lepek, přidaný glutaman sodný ani umělá barviva. Jsou vhodné mimo jiné i pro vegetariány nebo pro ty, kteří na maso zrovna nemají chuť,“ popisuje Leimerová.

Zatímco na tuzemském trhu je předčasné mluvit o výsledcích, v zahraničí, kde jsou Knorr hotové polévky již dostupné delší domu, zájem spotřebitelů o tento typ výrobku roste.

Do budoucna chce Unilever svou novinku podporovat v digitálním prostoru.

-stk-