Zalando na českém trhu spustí svůj outlet

pátek, 1. listopadu 2019, 09:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Německý e-shop Zalando do České republiky přinese svůj nákupní klub se slevami až 75 %.

Zdroj: Zalando

Zdroj: Zalando

Německý e-shop Zalando, jenž na českém trhu působí od loňského června, rozšíří v tuzemsku své služby. Kromě standardní nabídky, čítající přes dva tisíce módních značek, uvede do konce roku v Česku svůj nákupní klub Zalando Lounge, pod nímž se skrývá outletová nabídka s až 75% slevou.  

Zalando Lounge funguje na každodenní časově omezené nabídce zboží za zvýhodněnou cenu. Členství v klubu je bezplatné a je možné pro všechny, kdo mají na Zalandu založený účet. Kolekce je představena v pracovní dny vždy v 7 hodin ráno, o víkendu v 8 hodin a platí tři až pět dní. Členové nákupního klubu jsou na novinky upozorněni e-mailem či notifikací v aplikaci. V nabídce členové naleznou jak oblečení, boty, ale i dekorace do domácnosti.  

Jak německý online hráč informoval v oznámení svých čtvrtletních finačních výsledků, český trh za poslední rok významně rostl. Zalando působí v současnosti na 17 trzích a za poslední čtvrtletí vytvořilo obrat ve výši 1,5 mld. eur (38,2 mld. korun) a obsloužilo 29,5 mil. zákazníků.

S outletovou nabídkou v Česku dříve působili mezinárodní hráči Fashion Days či Stilago, kteří ale nenabízeli zboží skladem, a zákazníci tak na objednávku čekali i několik týdnů. V roce 2015 se z trhu stáhli.

Nyní na českém trhu vedle Zalanda působí z velkých módních e-shopů německý About You, český Zoot či polský Answear.

-stk-