Fakulta strojní VŠB-TUO nasadila novou kampaň

pátek, 13. prosince 2019, 09:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Fakulta strojní VŠB – Technické univerzity Ostrava uvedla novou náborovou kampaň, je ztvárněna jako filmový trailer.

Zdroj: repro spot VŠB-TUO

Zdroj: repro spot VŠB-TUO

Fakulta strojní VŠB – Technické univerzity Ostrava uvedla novou náborovou kampaň, kterou chce nalákat středoškoláky ke studiu strojařiny. Za kreativou i produkcí projektu stojí studia Action Please a Idea Please.

Kampaň z filmového prostředí s názvem „V hlavní roli strojař“ odstartovala spotem, který je stylizován do podoby traileru sci-fi filmu. „Hlavní myšlenka spotu i celé kampaně stojí na dvou pilířích. Zaprvé, že si strojaři dovedou poradit téměř s jakýmkoli problémem, před který jsou postaveni. A konečně, že hrají hlavní roli ve všech příbězích moderního světa,“ vysvětluje režisér spotu a idea maker Radim Dittrich.

Náborová kampaň fakulty poběží od letošní zimy až do léta 2020, kdy je zahájeno druhé kolo přijímacího řízení. Primárně bude usilovat o pozornost cílové skupiny středoškoláků druhých až čtvrtých ročníků, a to zejména v online prostředí. Částečně se Fakulta strojní letos zaměří také na rodiče potenciálních uchazečů.

Kromě spotu s hvězdným strojařem Fakulta strojní představí v lednu další video z jiného filmového prostředí. Důležitou součástí kampaně je pak vyjma sociálních sítí také filmová microsite vhlavniroli.cz z dílny Idea Please, která má připomínat prostředí moderní streamovací služby. Stránka obsahuje informace o nabízených programech, fakultě a přijímacím řízení na pozadí filmových vizuálů.

-mav-