Jan Müller se vrací do agentury OMD

úterý, 7. dubna 2020, 16:05 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Do klientského servisu agentury OMD nastupuje Jan Müller, dosavadní ředitel marketingové komunikace Monety.

Jan Müller

Jan Müller

Na pozici Client Service Directora v agentuře OMD nastupuje od dubna Jan Müller. Do agentury se vrací po několika letech, které strávil v marketingové komunikaci předních českých bank. Ve své nové roli povede tým, který se stará o mediální plánování značek, jako je Henkel, XXXLutz, Möbelix nebo Dr. Oetker.

Jsem přesvědčený, že příchodem Honzy do týmu OMD jen potvrzujeme to, na čem si v oblasti HR náboru dlouhodobě zakládáme, že tým se vždy snažíme doplňovat lidmi, kteří mají potenciál nás jako agenturu někam posunout. Navíc Honzův návrat do této důležité klientské pozice vnímám tak, že OMD je agenturou, do které se lidé po jiném angažmá rádi vracejí,“ komentuje Štepán Kamený, Managing Director agentury OMD. 

Na svoji staronovou roli se těším. Věřím, že získané zkušenosti na klientské straně pomohou svěřeným klientům i agentuře překonat aktuální složitou situaci a odrazit se od ní k dalšímu růstu,“ dodává ke svému nástupu Jan Müller. 

Před návratem do OMD pracoval Jan Müller jako ředitel marketingové komunikace společnosti Moneta Money Bank. Předtím tři roky působil na obdobné pozici v České spořitelně. Zkušenosti máte také z reklamních agentur či televize Prima, kde vedl marketing.  

Vystudoval ekonomii, marketing a mezinárodní obchod na Vysoké škole ekonomické v Praze.

-stk-