Bylinné drinky Erebos mají nové složení i vzhled

neděle, 2. srpna 2020, 07:50 Aktuality, Marketing MediaGuru

Erebos uvádí na trh drinky s inovovaným složením a představuje nový design obalů a web. Značka plánuje rozšířit dostupnost nápojů na českém trhu.

Zdroj: Erebos

Zdroj: Erebos

Značka přírodních energetických nápojů Erebos uvádí na trh drinky s inovovaným složením, které doprovází redesign obalů a nový web. U nápoje, který vzniká louhováním sedmi bylin a na jehož vývoji se podíleli odborníci z celé střední Evropy, bylo vylepšeno složení a snížen obsah cukru.

„Pět let na trhu nám ukázalo, jakým směrem se máme s naším produktem vydat a jak jeho podobu inovovat. Proto letos přicházíme s výraznými změnami. Podařilo se nám vytvořit skutečně funkční a udržitelný aktivátor organismu, který poskytuje energii pro tělo i mysl a dovolí tak každý den lépe využívat lidský potenciál, a chceme o něm dát vědět,“ uvádí Matěj Murín, spoluzakladatel značky Erebos.

Kromě složení prošel inovací i vzhled drinků. Na lahve je nově použito tmavé sklo, které na rozdíl od původního čirého nepropouští UV záření. Proměnou prošlo logo i vizuální styl z dílny agentury Kantors, jenž by mělo nyní lépe odkazovat na sílu bylin a přírody. Nový web vytvořila agentura Lesensky.cz.

Aktuálně jsou nápoje Erebos dostupné na domovském e-shopu erebosdrink.cz, v obchodním řetězci Billa nebo v síti zdravých výživ přes velkoobchod Natural Jihlava. Během srpna se pak produkty nově objeví v online supermarketu Rohlík.cz. „Chceme dostat produkt do dalších sítí obchodů, kaváren či barů. Poptávky v zahraničí aktuálně řešíme individuálně, export na další trhy mimo Česko pak plánujeme až v dalších letech,“ popisuje Matěj Murín.

Společnost White vznikla v roce 2015 ze studentského nápadu Matěje Murína a Martina Doležala vytvořit nápoj, který bude sloužit jako aktivátor organismu. Po úvodních experimentech s chutí a složením uvedla firma v roce 2016 na trh nápoj Erebos, který má bojovat s únavou a nezahlcovat tělo škodlivými látkami. Postupně přišly další chuťové varianty.

-zue-