O marketing OC Futurum a Řepy se stará Kristýna Vobecká

úterý, 11. srpna 2020, 12:05 Aktuality, Lidé, Marketing, Retail MediaGuru

Do týmu brněnské realitní skupiny Trikaya přichází manažerka Kristýna Vobecká.

Kristýna Vobecká, zdroj: Trikaya

Kristýna Vobecká, zdroj: Trikaya

Do týmu brněnské realitní skupiny Trikaya přichází manažerka Kristýna Vobecká, která bude řídit marketingovou komunikaci obchodních center společnosti. Na starosti má brněnské centrum Futurum a pražské OC Řepy, které v letošním roce procházejí kompletní rekonstrukcí.

Kristýna Vobecká dříve pracovala jako marketingová manažerka obchodního centra Královo Pole.

„Beru si na starost marketingovou strategii obchodních center během jejich rekonstrukce i po ní a dále plánování marketingových aktivit, od organizování akcí přes spolupráci s nájemci až po komunikaci s dodavatelskými agenturami,“ uvedla Kristýna Vobecká.

Brněnské obchodní centrum Futurum v současné době prochází rekonstrukcí, která skončí na podzim tohoto roku. Kromě rozšíření jeho pronajímatelné plochy o 3 000 m² nabídne trampolínový park.

První etapu rekonstrukce má již za sebou i obchodní centrum v pražských Řepích. Druhá etapa rekonstrukce tu začne 1. září 2020 a obchodníkům nabídne celkem 14 500 m² pronajímatelné plochy. Bude mít novou gastro zónu, sportovně-relaxační zónu a nové obchody  i služby. Práce tu potrvají až do poloviny příštího roku.

-mav-