HBO na začátku prosince uvede seriál Normální lidi

úterý, 1. prosince 2020, 07:25 Aktuality, TV MediaGuru

Seriál Normální lidi na motivy bestselleru Sally Rooney bude 1. prosince uveden na HBO Go.

Normální lidi, zdroj: HBO

Normální lidi, zdroj: HBO

Na cenu Emmy nominovaný seriál Normální lidi na motivy bestselleru Sally Rooney bude uveden 1. prosince na HBO Go, kde budou k dispozici všechny epizody najednou.

Ve dvanáctidílném seriálu hrají Paul Mescal a Daisy Edgar-Jones (War of the Worlds, Šest v tom), Sarah Greene (Penny Dreadful, Dublin Murders) a Aislín McGuckin (Outlander). Na Oscara nominovaný Lenny Abrahamson a Hettie Macdonald režírovali každý šest epizod. Scénář napsali Sally Rooney, Alice Birch a Mark O’Rowe.

Producentem série je Element Pictures pro BBC Three a Hulu ve spolupráci se Screen Ireland. Mezinárodní distribuci má na starosti Endeavor Content.

Seriál byl nominován na čtyři ceny Emmy, včetně nejlepšího herce v hlavní roli pro Paula Mescala a nejlepší režii pro Lennyho Abrahamsona.

Dva hlavní hrdinové příběhu vyrůstají na malém městě, ale tím jejich podobnost končí. Když se spolu jednou dají do řeči, změní to jejich život. Seriál Normální lidi je příběhem o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce. 

HBO rovněž od začátku prosince uvede celou kolekci filmů s agentem 007 – Jamesem Bondem. Všech 26 filmů se od 1. prosince objeví v nabídce HBO Go a HBO.

-mav-