Twisto hlásá, že život nečeká, platby však ano

středa, 2. června 2021, 07:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Twisto ve své nové digitální kampani ukazuje, že lidé mohou střádat zážitky i s odloženou platbou.

Klíčový vizuál k nové kampani Twista, zdroj: Twisto

Klíčový vizuál k nové kampani Twista, zdroj: Twisto

Český fintech Twisto letos na jaře spouští novou digitální kampaň s podtitulem „Život nečeká. Twisto ano“. Chce tak poukázat na jeden z hlavních benefitů své služby, která umožňuje nakoupit okamžitě a zaplatit až později. 

Kampaň, jež bude nasazena od konce května do začátku léta na českém i polském trhu, zahrnuje video, sociální média, spolupráci s influencery a další online marketingové prvky. Propaguje rovnou tři produkty Twista: online nákupy se splatností až 14 dní, virtuální i fyzickou Twisto kartu se splatností až 45 dní a relativní novinku nákupu na třetiny, což v praxi znamená rozložení platby nad 1 500 Kč do tří měsíců bez navýšení.

Nový reklamní spot služby Twisto

Cílem kampaně je zdůraznit, že zákazníci mohou střádat zážitky, cestovat či nakupovat za nejlepší možné ceny. „Často se stává, že objevíte zájezd za skvělou cenu, ale zrovna nemáte dostatek prostředků na běžném účtu. Podobné je to i s jinými slevovými akcemi, které vyžadují rychlé jednání. Zákazník si díky Twistu může nakoupit okamžitě a zaplatit až později, a to bez jakýchkoliv úroků nebo poplatků navíc. Prostě jak říká náš claim: ,Život nečeká, Twisto ano',“ vysvětluje Renata Salata, chief commercial officer Twista.

Kreativa vznikla interně, konkrétně na ní pracovali Agnieszka Twarog, Radek Kratochvíl a Kateřina Kořínková z týmu Twisto brand. Produkci zajistila společnost Zoomfilm zastoupená Davidem Propperem, režie se ujal Allan Šubert. Externím poradcem byl David Brada z agentury Cream Prague. S konceptem hodlá Twisto pracovat dál.

-stk-