Michal Heisig nastoupil do Omnicom Media Group

čtvrtek, 1. července 2021, 10:15 Aktuality, Lidé, Reklama MediaGuru

Do skupiny Omnicom Media Group přichází dlouholetý obchodní manažer Michal Heisig.

Michal Heisig, zdroj: CNC

Michal Heisig, zdroj: CNC

Novým managing directorem oddělení Trading & Investment (dříve OPera) skupiny Omnicom Media Group se stal Michal Heisig. V pozici nahrazuje Martina Šebestu, který ke konci roku 2020 z Omnicomu odešel. Michal Heisig tak ve vedení doplní Šárku Vránovou, která rovněž zastává pozici managing director.

Michal Heisig byl poslední více než dva roky obchodním ředitelem pro online ve společnosti Czech News Center (CNC), kde řídil přímý i programatický prodej inzerce. V prodeji online reklamy se pohybuje téměř dvacet let. Zkušenosti sbíral od roku 2002 v mediazastupitelství MIA v rámci skupiny Českého Telecomu, v roce 2004 pak v Seznam.cz v oddělení pro klíčové zákazníky. V letech 2009–2017 byl v Seznamu jmenován obchodním ředitelem a byl pověřen řízením celého prodeje online reklamy Seznam.cz.

„Michal Heisig má dlouholeté manažerské zkušenosti s prodejem reklamy a skvěle se orientuje v mediálním byznysu. Věříme, že společně s Šárkou Vránovou vytvoří tým, díky kterému se posuneme nejen v onlinu, ale i v dalších mediatypech,“ sdělili ředitelé skupiny Luisa Alvesová, Jan Filipi a Luděk Hatoň.

-mav-