Alza otevřela v Bratislavě showroom, označuje ho za svůj nejmodernější

pátek, 1. října 2021, 14:20 Aktuality, Internet & Mobil, Retail MediaGuru

Alza otevřela v Bratislavě nový showroom, který označuje za svůj zatím nejmodernější.

Zdroj: Alza

Zdroj: Alza

Alza otevřela ve čtvrtek svou zatím nejmodernější prodejnu. Nový bezbariérový dvoupodlažní Showroom umístěný v nové nákupní galerii Nivy centrum v Bratislavě nabízí na dvakrát větší výstavní ploše než na bývalé prodejně Bottova tisíce produktů k okamžitému odběru. Design prodejny umožnil rozčlenit vystavené produkty do tematických zón. Připravena je zóna věnovaná virtuální realitě, gamingu, hračkám či sportovnímu vybavení. Součástí je i vylepšený AlzaDrive.

„Na přípravě nového Showroomu s prostorným AlzaDrivem a rozlehlým automatizovaným skladem jsme s developerem HB Reavis spolupracovali od zahájení projektu. Díky tomu je prostor vytvořený na míru potřebám našich zákazníků. Například se podařilo zrealizovat oddělený a jasně značený příjezd pro oblíbený AlzaDrive nebo bezbariérové interiéry,“ říká Jan Moudřík, ředitel expanze a facility, Alza.

Alza v tomto prostoru také poprvé ze všech svých poboček představuje tzv. AlzaWall. Má umožnit rychlé a bezkontaktní převzetí objednávky vybraného sortimentu podobně, jako jsou zákazníci zvyklí v konceptu Prodejen budoucnosti nebo u klasických AlzaBoxů. Nové technologie má také bezkontaktní příjem reklamací, který Alza představila jako reakci na světovou pandemii. 

-mav-