IKEA rozšiřuje výdejní boxy, jsou u tří obchodních domů

pondělí, 6. září 2021, 13:55 Aktuality, Retail MediaGuru

Po Zličíně přidala IKEA možnost objednat si zboží do samoobslužných výdejních boxů také u OD v Brně a v Praze na Černém Mostě.

Zdroj: IKEA

Zdroj: IKEA

Nábytkářský řetězec IKEA rozšiřuje možnost objednat si zboží do samoobslužných výdejních boxů a po Zličíně je přidal také u obchodního domu v Brně (od 1. září) a v Praze na Černém Mostě (od 4. září). Jako první si mohli zákazníci vyzvedávat samoobslužně od června v Praze na Zličíně.

„Věříme, že si výdejní boxy na Černém Mostě a v Brně naši zákazníci oblíbí stejně jako na Zličíně, kde si vyzvedávají průměrně 20 objednávek denně,“ říká Jana Jakubcová, manažerka projektu z oddělení logistiky IKEA Česká republika.

Výdejních boxů na Černém Mostě je k dispozici 21 a nacházejí se vpravo od východu z obchodního domu. Zákazník, který si zboží objedná a zaplatí online na webu a zvolí si službu Klikni a vyzvedni, má nově na výběr možnost vyzvednutí ve výdejních boxech. Pokud se objednávka nevejde do jedné skříňky, rozdělí ji a umístí do několika boxů.

Zákazníci si do výdejních boxů mohou objednat všechny výrobky, které lze na koupit online – tedy včetně těch rozměrných, jako jsou pohovky nebo matrace. Na vyzvednutí pak mají 3 dny od zvoleného data. Cena za použití výdejních boxů je stejná jako za službu Klikni a vyzvedni v obchodních domech. Začíná tedy na 49 Kč u objednávek do 15 kg a maximálně pak za ni zákazníci zaplatí 499 Kč v případě objednávek, jejichž hmotnost přesahuje 200 kg.

Řetězec navíc během léta také dokončil síť 13 výdejních míst v regionech, kde si zákazníci mohou vyzvedávat rozměrnější zásilky. V červenci rovněž otevřela své první plánovací studio v Česku, a to pražském nákupním centru Westfield Chodov.

Ikea slaví 30 let v Česku, v září nabídne speciální akce

úterý 31. srpna 2021

-zue-