Krásno staví svou kampaň na valašské pohostinnosti

pátek, 1. října 2021, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Výrobce uzenin a masných výrobků Krásno chce novou kampaní posílit svou pozici na českém trhu.

Zdroj: Krásno

Zdroj: Krásno

Rodinná společnost Krásno, jež na Valašsku vyrábí uzeniny a masné výrobky už po šest generací, spouští novou reklamní kampaň. Jejím cílem je podpořit expanzi a posílit pozici značky na českém trhu. 

Kampaň je postavena na sdělení „Na Valašsku je Krásno“. Reklamní spot ve zkratce zachycuje valašskou pohostinnost, a to prostřednictvím hodů, během nichž se podávají lahůdky z Krásna a zní píseň „My jsme Valaši, jedna rodina“. Vystupuje v něm i samotný majitel společnosti Karel Pilčík, který je dlouhodobě garantem kvality výrobků Krásno.

„Hledali jsme cestu, jak společnost Krásno zcela jasně vymezit vůči konkurenci, a jít cestou lokálního původu se pro tuto tradiční rodinnou firmu přímo nabízelo. Valašsko je známé svou krásou, pohostinností a skvělými lokálními produkty. To vše jsme zhmotnili do televizního spotu, zpříjemnili tradiční písní a podepsali účinkováním samotného majitele,“ říká Jan Plajner, business development director agentury WMC/Grey, jež je pod kreativou podepsána. Režie spotu se ujal Víťa Procházka. 

Reklamní spot společnosti Krásno

Kampaň poběží v televizi, na internetu a sociálních médiích na českém a slovenském trhu. Součástí jsou i videorecepty s produkty z Krásna, které představuje foodblogerka Bohyně kuchyně spolu s vnučkou zmíněného Karla Pilčíka.

-stk-