Naše stravenka od Lidlu přechází pod Benefity

úterý, 19. října 2021, 09:50 Aktuality, Retail MediaGuru

Vlastní stravenky s názvem Naše stravenka, které byly produktem Lidlu a dalo se s nimi platit také v Kauflandu, přecházejí od října pod společnost Benefity.

Zdroj: Lidl

Zdroj: Lidl

Naše stravenka, která působila na českém trhu od roku 2017 jako produkt obchodního řetězce Lidl Česká republika (firmy Lidl stravenky), přechází od října na společnost Benefity. Na převzetí portfolia zákazníků, akceptačních míst i technologie zpracování papírových a elektronických stravenek se obě společnosti domluvily k 1.říjnu 2021.

„Naši stravenku vnímám jako produkt, který významně doplní naše nabízené služby a umožní nám uspokojit i specifické požadavky našich klientů. Díky její integraci budeme poskytovat služby více než 170 tisícům zaměstnanců,“ říká Filip Charvát, člen správní rady Benefity.

Společnostem Lidl a Kaufland, které se na projektu Naše stravenka společně podílely, umožnilo vlastní stravenkové řešení především vyjít vstříc svým zákazníkům. Portfolio akceptovaných stravenek však oba řetězce postupně rozšiřovaly a dnes v nich mohou zákazníci uplatnit stravenky všech významných poskytovatelů.

„Jsme rádi, že společnost Benefity přebírá Naši stravenku a hodlá ji dále rozvíjet. Těší nás, že kupujícím je ryze česká společnost a zároveň významný poskytovatel zaměstnaneckých benefitů, se kterou již řadu let spolupracujeme,“ doplňuje Vít Pravda, jednatel Lidlu.

Naši stravenku akceptuje 9500 restaurací a provozoven a lze ji uplatnit také při nákupech v prodejnách Lidl či Kaufland. Zaměstnavatelé mohou využít stravenky v papírové i elektronické podobě a svým zaměstnancům dopřát i výhodné slevy na nákupy u partnerů.

Společnost Benefity a.s. je ryze česká a rodinná firma, která působí na trhu zaměstnaneckých výhod od roku 2003, pečuje aktuálně o bezmála 90 tis. zaměstnanců. Ve své cafeterii nabízí více než 15 tisíc benefitů v podobě služeb nebo zboží, mezi nimiž si mohou zaměstnanci v celé ČR vybrat, jak si užít svůj volný čas.

Lidl vstupuje na trh se stravenkami, s provizí 2,5 %

středa 22. března 2017

-zue-