Action otevírá druhý obchod v Praze, chce mít letos 20 prodejen

středa, 1. prosince 2021, 10:15 Aktuality, Retail MediaGuru

Řetězec Action otevřel druhý obchod v Praze, konkrétně v OC Galerie Butovice. V Česku chce mít do konce roku 20 prodejen.

Action má nyní v Praze dvě prodejny, zdroj: Shutterstock

Action má nyní v Praze dvě prodejny, zdroj: Shutterstock

Diskontní řetězec Action, který působí na našem trhu od loňského roku, otevírá další prodejny. Aktuálně otevřel svou druhou prodejnu v Praze, konkrétně v obchodním centru Galerie Butovice. Druhá pobočka byla otevřena po necelých dvou měsících od první, která se nachází v OC Eden. Začátkem prosince otevře pak řetězec další prodejnu v Chrudimi. Bude mít tak v Česku celkem 20 prodejen.

„Místní trh je pro náš důležitý, takže očekáváme, že v blízké budoucnosti překonáme hranici dvaceti prodejen. Co se týče naší další expanze, budeme o ní informovat průběžně. Chceme pokračovat stabilním a zodpovědným tempem, přičemž na prvním místě bude vždy kvalita našich provozoven,” uvedla Monique Groeneveld, generální ředitelka pro český trh.

Řetězec si zakládá na obchodním modelu postaveném na neustále se proměňující nabídce. Každý týden je v prodejnách Action představeno více než 150 nových položek, přičemž dvě třetiny sortimentu se stále mění. Prodejny nabízejí více než šest tisíc výrobků ze 14 různých kategorií – včetně produktů osobní péče, vybavení pro domácnost, dekorací, papírnictví či hobby potřeb, sportovního a volnočasového vybavení nebo hraček. Přibližně 1500 položek stojí méně než 25 Kč.

Diskont Action chce po roce v Česku otevírat další prodejny

pondělí 20. září 2021

-zue-