CNC začala využívat pro cílení reklamy platformu Invibes

pondělí, 3. dubna 2023, 07:05 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Mediální společnost Czech News Center (CNC) využívá pro práci s reklamním online prostorem technologickou platformu Invibes.

Zdroj: CNC

Zdroj: CNC

Czech News Center (CNC) využívá pro reklamní účely mezinárodní technologickou platformu Invibes. Slibuje si od ní, že značky získají vyšší zapojení a pozornost uživatelů díky „velkým" datům, nových in-feed formátům  a širokého zásahu. Platforma kombinuje reklamní algoritmy a technologie strojového učení implementované do celého portfolia.

„Je pro nás důležité neustále zkvalitňovat náš reklamní prostor a technologii, která za ním stojí. Ať už z pohledu monetizačního, tak samozřejmě potom i směrem k inzerentům. Těm zdokonalení reklamního prostoru pomáhá oslovovat cílové publikum a získat jejich pozornost, proto se snažíme soustředit na viditelnost, fokus a interakci se značkou inzerenta,” říká k novince Michal Gabriel, AdOps Manager v mediálním domě CNC.  

„Můžeme říci, že Invibes poskytuje také typ reklamy, jaký mohou lidé vidět třeba na sociálních platformách, ale děláme to v kontextu prémiových médií,” vysvětluje Petr Mareš, obchodní ředitel pražské pobočky Invibes.

Pozornost čtenářů se technologie snaží upoutat pomocí formátu in-feed. Jedná se o více než 80 exkluzivních reklamních formátů, které jsou publikovány napříč výběrem prémiových médií, přičemž využívají vždy víceúrovňového cílení a data. „Jsme rádi, že jedno z významných vydavatelství s námi šlo jako první do této poměrně náročné integrace,” doplňuje Mareš.

Technologii zkouší i velké brandy. „Pro L’Oréal je digitální transformace a implementování nových reklamních formátů jedinečnou příležitostí, jak zvýšit efektivitu našich reklamních investic, a zároveň oslovit nové zákazníky, které již tradiční reklamní formáty neoslovují,“ dodává Jan Los, Chief Marketing & Digital Officer, L’Oréal.

-mav-