Wolt si na komunikaci vybírá agenturu Konektor

neděle, 1. října 2023, 07:55 Aktuality, PR MediaGuru

Wolt si na zajištění externí komunikace vybral agenturu Konektor.

Zdroj: Konektor

Zdroj: Konektor

Doručovací společnost Wolt si na zajištění public relations vybrala agenturu Konektor. Ta bude službě na doručování jídla pomáhat s podporou povědomí o nových službách a rozšiřující se nabídce, se zvýšením tržního podílu na českém trhu a v neposlední řadě s upevněním vztahů se zákazníky a dalšími partnery. 

„Jsme nadšeni, že můžeme přivítat agenturu Konektor jako našeho nového partnera v oblasti komunikace a spolu se vrhnout do další kapitoly Woltu na českém trhu. V rámci výběrového řízení nás členové týmu přesvědčili svými odbornými znalostmi, kreativou, schopností rychle a precizně zmapovat segment rychlého doručování, a především demonstrací rychlé a strategické reakce na nepředvídatelné situace,“ vysvětluje Jana Jarošová, PR manažerka ve společnosti Wolt pro střední Evropu. 

Vícekolové výběrové řízení se uskutečnilo v červenci a srpnu a do prvního kola se přihlásilo přes dvacet agentur. Dedikovaný tým bude mít na starosti posílení a zkvalitnění komunikace a podporu značky ve vysoce konkurenčním prostředí. 

-stk-