FIFA předělala svou bezplatnou aplikaci

čtvrtek, 2. listopadu 2023, 10:40 Aktuality, TV MediaGuru

Mezinárodní fotbalová asociace FIFA představila novou podobu své bezplatné aplikace FIFA+, kterou je možné využívat také v Česku. Online službu doplňuje stejnojmenný FAST kanál.

FIFA+ cílí svým obsahem výhradně na fotbalové fanoušky. Zdroj: Shutterstock

FIFA+ cílí svým obsahem výhradně na fotbalové fanoušky. Zdroj: Shutterstock

Fotbaloví fanoušci se v loňském roce dočkali oficiální aplikace Mezinárodní fotbalové asociace FIFA, kterou si mohli bezplatně nainstalovat do svých zařízení, například s operačním systémem Android TV nebo dalšími. FIFA ji uvedla při příležitosti zahájení světového šampionátu v Kataru. Rok poté přichází významná aktualizace, která přináší tuto službu v novém kabátě a s podporou více jazyků. Čeština bohužel stále podporovaná není.

Spuštění aplikace FIFA+ bylo pochopitelně snahou doručit exkluzivní obsah sportovním fanouškům na řadě platforem, které jsou schopné pracovat v online režimu. Majitelé Android TV si však museli spolu se změnami nainstalovat i novou verzi aplikace, podpora původní byla ukončena. Službu FIFA+ doplňuje i stejnojmenný FAST kanál, který najdou zájemci exkluzivně na platformě Rakuten TV, kde doplňuje mj. nabídku stanice DAZN Women's Football.

-lukpol-