Novým výživovým partnerem Českého hokeje je Vilgain

neděle, 3. prosince 2023, 07:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Český hokej se spojuje se značkou Vilgain, jež se stává oficiálním výživovým partnerem všech kategorií národního týmu.

Zdroj: Vilgain / Aktin

Zdroj: Vilgain / Aktin

Novým partnerem Českého hokeje v oblasti výživy se stává značka Vilgain,  patřící e-shopu Aktin. Ta od prosince letošního roku podpoří všechny kategorie národního týmu, a to ve všech fázích přípravy –  od tréninku hokejistů přes zápasy až po regeneraci.

„Těšíme se na aktivní spolupráci se značkou Vilgain a věříme, že pomůže našim reprezentantům ve všech kategoriích k dosažení nejlepšího výkonu,“ komentuje marketingový a obchodní ředitel Českého hokeje Ondřej Šnaidauf.

Všechny hokejové reprezentace České republiky budou mít nově přístup k prémiové výživě a suplementům od Vilgainu. „V dnešní době je kvalitní výživa v profesionálním sportu nepostradatelná. Jsme přesvědčeni, že naše produkty přinesou Českému hokeji nejen nové úspěchy na ledě, ale i nové inspirativní příběhy, které se zapíší do české historie. Naším cílem je také podpořit český hokej v návratu na světový vrchol,“ popisuje Josef Buryan, marketingový ředitel společnosti Vilgain. 

Aktuálním cílem spojenectví je důkladná příprava na Mistrovství světa v hokeji, jež se bude konat v květnu 2024 v Praze a Ostravě.

-stk-