Mama Shelter a FitKitchen volí na komunikaci Topic PR

sobota, 3. února 2024, 07:20 Aktuality, PR MediaGuru

Hotel Mama Shelter Prague a krabičková strava FitKitchen si na zajištění komunikace vybraly agenturu Topic PR. 

Zdroj: Mama Shelter Prague

Zdroj: Mama Shelter Prague

Topic PR nově spolupracuje s hotelem Mama Shelter Prague, kterému kromě PR komunikace zajišťuje spolupráci s influencery. FMCG týmu agentury přibyla také společnost FitKitchen, specializující se na krabičkovou stravu. 

„Pro rychloobrátkové značky je PR nejefektivnější komunikační kanál a uvědomují si to čím dál intenzivněji. Zákazníci při nákupu spotřebního zboží většinou dají právě na pocit, který daná značka vyvolává. Často vůči brandu zůstávají loajální mnoho let. Kontinuální komunikace, atraktivita spojená s kreativním přístupem a budování důvěry jim proto může poskytnout obrovskou konkurenční výhodu. Při spolupráci s klienty z oblasti FMCG stavíme především na silných media relations. Jsme přesvědčeni, že novináři si o produktu udělají nejlepší představu, když ho budou moci sami vyzkoušet,“ říká výkonný ředitel agentury Karel Pluhař

Agentura má na starost komunikaci Mama Shelter Prague, pražské pobočky francouzské rodinné sítě lifestylových hotelů, restaurací a barů. Pro klienta zajišťuje jak klasické PR, tak správu sociálních sítí a influencer marketing. „S agenturou Topic PR aktuálně spolupracujeme již druhým rokem. Společně se nám daří lidem přibližovat jedinečný koncept našeho podniku, a to hlavně mezi mladšími lidmi na sociálních sítích,” říká Peter Szabari, generální manažer Mama Shelter Prague. 

Topic PR také spolupracuje se společností FitKitchen, jež se zaměřuje na krabičkovou stravu. Zakladatelé do firmy aplikují aspekty foodtechu – tedy propojování inovativních technologických postupů ve výrobě a distribuci jídla přímo k zákazníkovi. Agentura zajišťuje zejména služby korporátní komunikace, budování značky a media relations. 

Topic PR nadále rozšiřuje portfolio svých klientů také v oblasti průmyslu. O kompletní PR komunikaci se stará také poskytovateli udržitelných řešení pro balení a distribuci spotřebního zboží Thimm.

-stk-