EPG Group nahrává ve svých centrech lifestylové podcasty

sobota, 2. března 2024, 07:15 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

EPG Group, jež vlastní nákupní centra Varyáda a Central Most, začíná nahrávat lifestylové podcasty se známými osobnostmi. 

EPG Group bude nahrávat lifestylový podcast „Kecky v nákupáku“, zdroj: EPG Group.

EPG Group bude nahrávat lifestylový podcast „Kecky v nákupáku“, zdroj: EPG Group.

Investiční skupina EPG Group ve svých nákupních centrech, mezi něž patří OC Varyáda a Central Most, spustí nahrávání lifestylových podcastů se známými osobnostmi. Týkat se budou módy a nakupování, gastronomie, kultury, sportu i cestování. Podcasty s názvem „Kecky v nákupáku“, podporující audio i video formát, se budou nahrávat přímo v prostorách center, čímž mají získat specifický nádech a atmosféru. Jejich průvodcem bude herečka a moderátorka Barbora Mottlová.

„Každý rok do našich nákupních center Varyáda v Karlových Varech a Central Most v Ústeckém kraji zavítá na 7,5 milionu návštěvníků. Věříme, že nakupování není pouze o samotných produktech, ale i o prožitcích, které si s sebou každý zákazník odnáší. Chceme lidi bavit a být jim inspirací, a proto s radostí představujeme naše nové lifestylové podcasty, které přesně tento rozměr nabídnou,“ komentuje Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace EPG Group.

Realizace podcastů bude probíhat ve spolupráci s agenturou Kreatika, a to jedenkrát měsíčně. První se uskuteční již na přelomu března a dubna. Podcasty s délkou od 30 do 60 minut budou následně dostupné k přehrání zdarma na platformách iTunes, Spotify a Herohero.  

Pro účely nahrávání vzniknou v obou centrech speciální designové prostory vybavené moderní audio a video technikou, stejně jako zázemím pro moderátorku a její hosty. „Na natáčení podcastu poté volně naváže osobní setkání pozvané osobnosti s širokou veřejnosti, drobná soutěž například o volné vstupenky na představení a samozřejmě autogramiáda,“ uzavírá Martin Malý. Hosty bude skupina pravidelně oznamovat na svých sociálních sítích OC Varyáda a Central Most.

-stk-