KB Penzijní společnost obsazuje influencerku Just.inu

neděle, 3. března 2024, 07:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

KB Penzijní společnost spustí začátkem března kampaň se svou digitální influencerkou Just.inou. 

Zdroj: KB

Zdroj: KB

KB Penzijní společnost startuje začátkem března novou kampaň se svou digitální influencerkou Just.inou. Jejím cílem je motivovat zejména mladší generaci spořit na důchod. Pokud si do konce června 2024 založí v jakémkoliv digitálním kanále doplňkové penzijní spoření, získají bonus 1 000 Kč. Nově lze doplňkové penzijní spoření sjednat na pár kliknutí i v mobilní aplikaci KB+.

Kromě toho se KB Penzijní společnost rozhodla garantovat „státní příspěvky“ penzistům do konce roku 2025 formou „Věrnostní odměny“.  „K tomuto kroku jsme přistoupili v návaznosti na legislativní změny v oblasti doplňkového penzijního spoření a penzijního připojištění. Všech účastníků se dotkne úprava pravidel pro výplatu státních příspěvků účinná od 1. 7. 2024, která mimo jiné odejme státní příspěvky pro klienty s přiznaným nárokem na starobní důchod,“ říká Jana Petrovská, členka představenstva KB Penzijní společnosti.

Kampaň s Just.inou poběží pouze online. Pod kreativou je podepsána agentura Momentum, o média se stará Dentsu. Podpora garance „státních příspěvků“ byla připravena in-house. 

-stk-