Výrobky slovenského Tauris nabídne Bistro U Býka

neděle, 3. března 2024, 07:10 Aktuality, Marketing MediaGuru

Masné výrobky, ryby i lahůdky slovenského výrobce a distributora Tauris budou k dostání v novém Bistru U Býka v Hyberské ulici v centru Prahy. 

Zdroj: Bistro U Býka

Zdroj: Bistro U Býka

Nedaleko Prašné brány, v Hybernské ulici v centru Prahy, 5. března otevře Bistro U Býka. Zákazníkům na jednom místě nabídne výrobky slovenského výrobce a distributora masných výrobků, výsekového masa, ryb a lahůdek – společnosti Tauris. Kromě toho budou k dostání chlazená i teplá jídla určená pro přímou konzumaci v bistru či k zakoupení s sebou, mimo jiné saláty, polévky, guláš či burgery. 

„Výrobky Tauris, které na Slovensku patří ke špičce v potravinářském segmentu, dovážíme na český trh již 10 let a těší se zde rostoucí oblibě. V Bistru u Býka si zákazníci budou moci dopřát to, na co jsme nejvíc hrdí: ikonickou košickou tresku, spišské párky či nejkvalitnější oravskou slaninu. V bistru rádi přivítáme nejen Slováky, kteří zde najdou kousek domova, ale i místní a také turisty, kteří chtějí ochutnat pravé česko-slovenské speciality,“ řekl prezident holdingu Eco – Investment Milan Fiľo.

V československém gastro konceptu nového bistra bude zastoupena také značka Crafted for Friends s průřezovým portfoliem produktů, jídel a nápojů  od craftových výrobců – například Pepper Field, Landcraft, Živina, limonády Něcojako, Zrno zrnko, rodinné řeznictví Čejka, Pražská čokoláda a další. 

-stk-